Om Yerba Mate

Vad är Yerba Mate?

Superfood från Sydamerika
Yerba Mate är en naturligt uppiggande dryck från Sydamerika som druckits av Guaranífolket i hundratals år. Den innehåller naturligt koffein som ger en uppiggande effekt. Många upplever att yerba mate ger en energikick som är mer naturlig och behaglig än andra koffeindrycker.

En naturlig pre-workout dryck
Idrottare världen över dricker yerba mate i samband med träning för att öka sin fysiska- och mentala prestation. Det är främst populärt bland fotbollsspelare, stjärnor såsom Messi, Suàrez, Griezmann och Pogba dricker yerba mate regelbundet i samband med träning. Det är med andra ord en naturlig pre-workout (PWO) dryck och fungerar även som ett utmärkt substitut till kaffe och andra energidrycker.

En tradition från förr
Det traditionella sättet att dricka yerba mate är från en matekopp med sugrör (bombilla) och termos. Sugröret har ett filter nedtill som gör att det inte sugs upp några blad. När vattnet är slut i koppen fyller du på med nytt varmt vatten från termosen. På det sättet kan du avnjuta en kopp yerba mate under en längre period. Dessutom är det ett miljömedvetet val eftersom inga förbrukningsvaror används.

Stäng meny
×

Kundvagn